Om inmari

Sengeorm_Bomull_Lilla2

Sengeorm_Bomull_Ugler_Ruter2

Jeg elsker å sy og skape mine egne uttrykk!
Det bobler i kroppen og jeg blir rastløs i hendene. Jeg gleder meg til å se resultatet av det jeg holder på med og ikke minst – få vite om jeg i det hele tatt får det til?? Blir denne ideen bra? Ble størrelsen på ørene til denne tassen passe store? Fikk denne hylla riktig farge? Jeg syr og produserer mye på øyemål og magefølelse, lager mine egne mønster og setter bare i gang uten spesielt stor plan. Det jeg starter på formes underveis på et vis.

I mange år har jeg lekt med tanken på å starte min egen lille bedrift og nettbutikk. inmari har eksistert i noen år, men under navnet «InnMari». Jeg har hatt noen produkter liggende på «epla», har fra tid til annen lagt ut produkter på «finn» og jeg har stilt sporadisk opp på julemesser og lignende. Jeg har solgt litt nå og da og har vært fornøyd med det. Men plutselig ble jeg klar for å løfte produksjonen, navnet og ideène mine opp på et mer «seriøst» plan. Hvorfor ikke? Må også nevne at jeg fikk tid, «tiden kom til meg» på et vis og jeg valgte å bruke den på dette. Janteloven krøllet jeg sammen oooog ….som flink pike heiv jeg den bestemt ned i dunken for papp/papir ;O)

Jeg startet med å lage navn og logo. Ble overhode ikke enig med meg selv og ble enda mer forvirra når jeg spurte andre. Så jeg måtte på et tidspunkt sette punktum og komme videre i prosessen. I dag er jeg fornøyd med resultatet; logoen og navnet er «meg» >> inmari meg!

Produksjonen har blitt til etterhvert. I et hav av ideer måtte jeg bestemme meg for å holde meg til noen få produkter for å samle trådene og få til noe som helst. Det ble av en eller annen grunn; sengeormer, elefanter, ugler og hyller/småmøbler.
Det kommer mer…

Jeg gleder meg til å se hvor dette bærer? Og om det bærer?
Håper DU vil titte innom av og til, se hvor jeg er i prosessen…og kanskje…
bare kanskje, finner du noe du liker?!

Hilsen Mari

Takk til;
Samboeren min Pål, for hjelp

med produktbilder og god tålmodighet!
Se hans fotoblogg: 
palandre.com

M360 reklamebyrå i Tønsberg har satt
opp strukturen til nettsidene og sørget
for gode tekniske løsninger. Takk for
veldig god service.

Resten står jeg for selv :O)

Sengeorm_Bomull_Lilla