inmari.no

inmari.no
2. mai 2016 Mari
In Nyheter

2 Mai 2016!
Da har dagen kommet!
Dagen hvor jeg skal publisere min egen lille nettbutikk og merkevare – inmari.

Ideèr har ingen verdi så lenge de surrer rundt oppi hodet på folk. Ideèr som ikke synliggjøres er bare ideèr. Jeg har bestemt meg for å vise frem noen av mine! De er kanskje rare, knasende sprø, alt for fargerike, litt skjeve, noen for store og andre litt for små, noen er «too much» og andre «too little»… Man kan bli kritisert eller rost for sine ideèr, og det må jeg forholde meg til! SHIT –  jeg tåler det!

inmari.no er en butikk med hjemmelagde rariteter til fargerike barn og kreative voksne. Produktene er laget med disco på øra, med passende øyemål, på magefølelse og med boblende glede over å skape mitt eget uttrykk.

Jeg er spent, mildt sagt! Jeg er klam i hendene og hjerte dunker….!
Hvor bærer dette? Bærer det i det hele tatt?

I dette sekund deler jeg mine ideèr med «verden»…
– en del av meg som bare mine aller nærmeste kjenner til foreløpig.
Jeg krysser fingrene, lukker øynene og trykker PUBLISER!

inmari_ny-logo_endelig

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*